Over ons

Metaalplan is een uniek metaalbedrijf in Uden wat technisch en creatief design levert in, of op basis van, metaal, RVS of aluminium. Wij bieden oplossingen die stevig gefundeerd zijn in onze technische kennis, maar die creatief en vernieuwend zijn.

Onze manier van denken sluit perfect aan bij onze opdrachtgevers. Problemen bij de ontwikkeling van een product of project zijn het beste te ondervangen in de beginfase. De opdrachtgever of ontwerper weet precies wat het beoogde eindresultaat moet zijn, maar de vakinhoudelijke kennis die bepaalt of dingen realiseerbaar zijn ontbreekt vaak.

Op dat moment moet advies aansluiten op de beleving van de opdrachtgever. Ontwerp en uitvoering moeten iets kunnen toevoegen en niet alleen maar tot technische realisatie leiden. Alleen dan ontstaat meerwaarde. Bij Metaalplan begrijpen we dat en kunnen we dat. Oplossingen worden gevonden in de gecombineerde ervaring van ons team en ons netwerk. Samen bereik je meer dan alleen!

Dat deze werkwijze tot verrassende en ongebruikelijke resultaten leidt blijkt wel uit onze website. Kijk rond en laat u inspireren. Wellicht kunnen wij ons daarna weer door u laten inspireren.

Over ons (1)

Dit artikel is toegevoegd op donderdag 8 december '11